Referenties

Man - 25 jaar

Kitty is een begripvolle en aandachtige therapeut. Ze neemt mijn problemen altijd serieus en heeft een heldere blik op de manier waarop gebeurtenissen in mijn verleden in verband staan met mijn problemen in het heden. Sinds ik begonnen ben met de therapie, heeft mijn leven een ongekend positieve loop gekregen. Ik heb geleerd welke innerlijke krachten mijn moeilijkheden veroorzaken en hoe ik die in een bevorderlijke richting kan sturen. Voor het eerst sinds jaren heb ik weer plezier in het leven – en daar ben ik Kitty zeer dankbaar voor. 


Vrouw - 45 jaar

Ik kwam bij Kitty terecht omdat alles me een beetje te veel was. Zat thuis met een burn out en nam nooit de tijd voor mezelf of gunde mezelf niet deze tijd te nemen. Stond altijd klaar voor andere maar vergat mezelf.

 

Kitty heeft een heel goed luisterend oor en weet de dingen goed op een rijtje te zetten. Ze herhaalt dingen uit vorige sessies zodat je er dieper op in kunt gaan. Ze haalt stenen (de kern) in je naar boven die je niet wist dat ze er waren, zonder te oordelen. Op een liefdevolle manier weet ze daar te komen en is het fijn erover te praten. Het maakt je bewust van dingen en brengt rust in de hectiek van de dag. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te gaan luisteren en te accepteren wie ik ben.

 

 


Vrouw - 53 jaar

Ik ben bij Kitty in behandeling geweest voor een angststoornis en paniekaanvallen.

 

Na mijn behandeling bij een GZ-psycholoog wilde ik toch nog verder kijken voor een aanvullende behandeling om te ontdekken waar mijn klachten vandaan kwamen, zodoende dat ik bij Kitty terecht kwam.

 

Kitty is een fijn en warm persoon  waarbij ik mijn verhaal goed kwijt kan, ze is betrokken en gaf me de nodige handvaten om verder te herstellen.

 

Ik heb het als zeer positief ervaren, na elke behandeling voelde ik me beter. Ik ging terug in het verleden om zo te ontdekken waar mijn klachten vandaan kwamen en er kwamen tijdens de behandeling dingen naar voren die ik onbewust naar de achtergrond heb geschoven. Aan die onbewuste dingen ging ik, samen met Kitty werken om zo samen tot een mooi resultaat te komen. 


Man - 47 jaar

In een zeer moeilijke periode ontmoette ik Kitty. Na een eerste gesprek voelde ik me zeer op mijn gemak bij haar. De behandelingen raakte me; dit had ik niet eerder ervaren bij andere psychologen, die ik voorheen heb gehad. Ik kreeg er energie van om met de handvaten die ik van haar kreeg door te gaan. 

Kitty nogmaals bedankt voor jouw hulp.


Man - 61 jaar

Mijn ervaring bij Kitty Eegerdingk, Psychisch Sterk, is zeer goed. Ik kwam met noodkreet binnen en we zijn aan de slag gegaan met een vraagstuk waar ik heel lang mee worstel. Kitty heeft me hierbij begeleid in een voorzichtig en gedegen onderzoek ervan. Nadat ik helderheid en inzicht had verworven zijn we onderzoek gaan doen door middel van hypnose sessies. Merkwaardig is dat dit allemaal online plaats vond. Eerdere therapeuten hebben mij nooit zo goed geholpen. Nu heb ik een vernieuwde richting in het leven en kan gelukkig weer verder. Het pad heb ik teruggevonden.


Vrouw - 36 jaar

De therapiesessies bij Kitty hebben me nieuwe inzichten gegeven op patronen en onbewuste emoties. Kitty gebruikt methodes waardoor niet het hoofd spreekt maar (onbewuste/ weggestopte) gevoelens. Door de toegankelijke houding en communicatiestijl van Kitty kan een mogelijk beladen thema soepel aangesneden worden. Er is ruimte voor eigen inbreng en Kitty beweegt hierin gemakkelijk mee. Naast de nodige kennis brengt Kitty ook een dosis humor mee.